Welkom op ons weblog.

cropped-DSC_3892.jpgMet dit nieuwsblog willen we onze familie en vrienden (en eventuele andere belangstellenden) op de hoogte houden van onze bezigheden. We zullen op deze plaats verslag doen van wat we zoal meemaken en dat waar mogelijk met foto’s verluchtigen.

Als je de link “Berichten” (rechts boven) aanklikt, kom je bij onze nieuwtjes.  Reacties zijn altijd welkom. Klik daarvoor de link “Laat een reactie achter” ( of “Reacties”) aan, dat bij elk bericht onder de datum staat. Wij blijven ook graag op de hoogte van jullie wel en wee en hopen op deze manier in contact te kunnen blijven.

Groeten, Hylkje en Henk

9 gedachten over “Welkom op ons weblog.”

 1. Apeldoorn do. 27 okt. 2016.
  Dag Henk en Hylkje,
  Wat een mooi verhaal om daar op Timor – Kupang rond te zwerven en de oude bekenden te bezoeken. Opvallend is vooral ook je verhaal over de veranderingen en wat is het treurig het wegtrekken (en de gevolgen) van de jeugd. Ook in Oost-Duitsland hebben we dat gezien. De auto en het verhaal erbij werd me nu duidelijk. Echt nog jullie oude auto, wel heel bijzonder. Je reisbeschrijving is heel duidelijk en overzichtelijk, ik kon er goed in meebeleven.
  Wat een vriendelijke mensen daar. Hopelijk is daar geen strijd zoals elders in de wereld. Hoe lang blijven jullie daar ? Voor of na kerst terug in NL ? Hier alles goed. Jammer dat ik hier geen foto’s van NL op kan plaatsen. Anders kon ik jullie ook wat laten zien van het begin van de herfst. Het is wel even wennen aan de nu meer donkere en koude dagen. Het ga jullie goed, een hartelijke groet, Dorien Walter-ten Napel en Kees Walter.

 2. Hoi Henk en Hylkje,
  No it is slagge om in te loggen en dat is hiel wat!!!
  Bin jim al in bytsje wend oan it ritme en de omjowing.
  Wy hawwe al moaie foto’s sjoen.
  Hat Geartsje al kontakt mei Hylkje hân?? Se is frege om Nederlandske les te jaan fia de Skype en wa kin se better om ried freegje as Hylkje.
  Hjir suterich waar. Hawar ek dat sil wol wer foarby gean.
  Mei groeten,
  Durk en Lammie

 3. Hoi Henk en Hylkje,

  Het bericht van 12 mei ziet er al mooi uit. Een goede eerste week volgens ons.
  Klopt het dat er verder nog geen andere berichten door jullie zijn geplaatst? Want dit zul je moeten kunnen zien in de kalender neem ik aan?
  We hopen dat Hylkje ook een goede start heeft kunnen maken met haar leerlingen. We zijn erg benieuwd.

  Hartelijke groet, Meino en Clara

 4. Als alles goed is,gaan jullie vandaag op pagode reis lieve groet Henny

 5. Nu ingelogd als Kees.
  “Effe” zoeken hoe het moet, maar het zal wel lukken.
  Alvast voor straks een goede reis.
  Groetjes, Kees
  Kan ik hier ook foto’s van onze kant invoeren ?
  Zie geen aanwijzing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *